The Greatest Guide To بیماری زونا در چشم
The Greatest Guide To بیماری زونا در چشم
Blog Article
● پس از ناپدید شدن بثورات، همچنان ممکن است به دلیل آسیب عصبی در چشم خود درد داشته باشید. درد در نهایت برای اکثر افراد بهتر میشود.
علائم بیماری زونا همیشه به سادگی موارد اشاره شده در بخش قبلی نیست. بلکه گاهی اوقات شاهد علائمی جدی در فرد درگیر با این بیماری هستیم که نیاز به مراقبتهای پزشکی دارد. موارد زیر جزء جدیترین علائم بیماری زونا هستند:
اگر سیستم ایمنی شما ضعیف است و علائم این بیماری را دارید هرچه زودتر به پزشک مراجعه کنید. در حال حاضر، پیشگیری قطعی برای این بیماری وجود ندارد اما تشخیص و درمان زودهنگام باعث می شود طول درمان شما کوتاه تر شده و رنج و درد و سختی کمتری را متحمل شوید.
بعد از آنکه ویروس واریسلا، عفونت اولیه خود را به صورت بیماری آبله مرغان در یک بیمار ایجاد کرد، بقایای این ویروس تا چندین سال بعد به صورت غیر فعال در محل گرههای ریشه پشتی سلولهای عصبی در ناحیه ستون فقرات باقی میماند.
جدیدترین لوازم خانگی اصل و با تخفیف رو اینجا چه چیزی باعث بیماری زونا می شود میتونی ببینی
● زونا معمولاً در یک طرف بدن، اغلب در کمر، پشت یا سینه ایجاد میشود.
به مرجعی قابل اعتماد در زمینه سلامت و پزشکی تبدیل کرده است.
● زونا یک عفونت ناشی از ویروس واریسلا زوستر است که همان ویروس عامل آبله مرغان است.
× صفحه اصلی داروهای ژنریک تک نسخه ای مشاوره دارویی مناقصات سازمان ها اخبار دارویی درباره ما مقالات درخواست همکاری ☰
اقداماتی که برای درمان زونای حاد میتوان انجام داد عبارت است از:
اگر به دنبال اهنگ های علی سورنا هستید، به رسانه درستی سر زدهاید. هیت ساند جدیدترین آهنگ های علی سورنا را به صورت آنی و به هنگام انتشار تقدیم طرفداران خواهد کرد. هیت ساند برای رضایت طرفداران علی سورنا تمامی آهنگ های علی سورنا را در این بخش جمع آوری کرده تا به آهنگ های قدیمی علی سورنا با بهترین کیفیت به همراه پخش آنلاین و متن آهنگ دسترسی داشته باشید.
پزشکان دلیل اصلی ابتلا به زونا را سیستم دفاعی ضعیف میدانند. در نتیجه لازم است رژیم غذایی سالمی داشته باشید تا سیستم ایمنی بدنتان را تقویت کنید.
قفسه سینه، گردن، پیشانی و پایین کمر قسمتهایی از بدن هستند که عصب حسی آنها بیشتر درگیر بیماری زونا میشود و افراد مختلف در هر سنی ممکن است در یکی از این قسمتهای بدن خود دچار علائم زونا شوند. با افزایش سن، احتمال به وجود آمدن زونا در قسمت پیشانی یا در محدوده عصب چشمی (افتالمیک) افزایش پیدا میکند.
داروهای والاسیکلوویر و فامسیکلوویر هم در درمان این عارضه مؤثر هستند. هنوز ثابت نشده است که داروهای استروئیدی سیستمیک در درمان علائم زونا تأثیری داشته باشند.